# Byggmax Göteborg: En destination för hemmafixare och proffs

## Bred produktportfölj för alla byggprojekt

Byggmax i Göteborg är en välkänd destination för både DIY-entusiaster och professionella byggare. Med ett omfattande utbud av byggmaterial, verktyg och inredningsprodukter, har varuhuset etablerat sig som en one-stop-shop för alla typer av byggprojekt. Kundtjänsten är känd för att vara kunnig och hjälpsam, vilket gör det enkelt för kunder att få råd och vägledning för sina specifika projektbehov. Dessutom erbjuder Byggmax i Göteborg regelbundna kampanjer och rabatter, vilket gör det möjligt för kunderna att genomföra sina projekt till konkurrenskraftiga priser. Läs mer om Byggmax Uppsala här. Läs artikeln om ämnet Byggmax Stockholm här. Läs artikeln om ämnet Byggmax Uppsala här. Läs artikeln om ämnet Byggmax Uppsala här.

## Enkelt och tillgängligt för Göteborgare

Med sitt strategiska läge är Byggmax lättillgängligt för Göteborgs invånare. Varuhuset har generösa öppettider som gör det möjligt för kunder att besöka butiken även under helger och efter arbetsdagen. För de som föredrar att planera sina inköp hemifrån, erbjuder Byggmax i Göteborg också en smidig e-handelslösning med möjlighet till hemleverans eller click-and-collect. Denna service är särskilt uppskattad av de som har fulla scheman men ändå vill hinna med sina byggprojekt. Dessutom är Byggmax engagerade i miljön och arbetar aktivt för att tillhandahålla hållbara och miljövänliga byggalternativ till sina kunder. Läs artikeln om ämnet Byggmax Stockholm här. Läs mer om Byggmax Uppsala här. Denna artikel är även relevant Ellery Beach House för ämnet. Här finns en artikel på samma tema: Byggmax Stockholm.

Byggmax Göteborg Partille

Omdömen: 3.5 (691 omdömen)

Adress: Gamla Alingsåsvägen 24, 433 38 Partille, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggmax Göteborg bild på hemsidan.


Byggmax Göteborg-Partille är ett byggvaruhus beläget på Gamla Alingsåsvägen 24, 433 38 Partille, Sverige.

De erbjuder ett brett sortiment av byggvaror av god kvalitet till låga priser. För de som inte hittar vad de behöver i butiken finns även möjligheten att besöka Byggmax onlinebutik på byggmax.se, där tusentals produkter finns tillgängliga för leverans direkt hem till kunden.

Butiken i Partille välkomnar kunder som har byggprojekt eller bara vill göra mindre fixar hemma. För inspiration och hjälp med byggprojekt erbjuder Byggmax även en mängd inspirationssidor och gör-det-själv-guider på sin webbplats, vilka ger steg-för-steg-instruktioner för olika projekt.

Kunder som har frågor eller behöver hjälp kan kontakta Byggmax kundtjänst. Det finns även möjlighet att chatta med personalen via supportcentret på Byggmax webbplats.

Byggmax strävar efter att ge sina kunder mer för pengarna och erbjuder prisgaranti. Butikens öppettider och ytterligare kontaktinformation finns tillgängliga för kunder som behöver besöka butiken eller kontakta personalen för hjälp.

Kundomdömen för Byggmax Göteborg Partille

Kunderna har blandade uppfattningar om servicen och upplevelsen hos företaget. En kund upplevde besöket som smidigt men hade inte tid att bilda sig en fullständig uppfattning. Andra är missnöjda, där en kund klagar på bristande service och menar att man endast bör besöka butiken om man vet exakt vad man behöver. En annan kund beskriver en slapp inställning till öppettider och en upplevelse av oärlighet när det gäller att fylla på varor, trots att personal fanns tillgänglig. Butikens layout beskrivs som trång och rörig. Slutligen är en kund missnöjd med kundtjänsten, som inte är tillgänglig via telefon och frustration uttrycks över faktureringsalternativen som antingen är digitala eller på papper med en extra avgift. Denna kund avser att inte längre handla hos företaget som följd av dessa erfarenheter.

Byggmax Göteborg Sisjön

Omdömen: 3.6 (360 omdömen)

Adress: Hantverksvägen 16, 436 33 Askim, Sverige


Webbplats

Byggmax Göteborg bild på hemsidan.


Byggmax Göteborg-Sisjön är ett byggvaruhus beläget på Hantverksvägen 16, 436 33 Askim, Sverige.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av byggvaror av bra kvalitet till låga priser. För de som har ett byggprojekt eller behöver material för mindre fixarbeten, är Byggmax ett lämpligt val. Om en produkt inte finns i den fysiska butiken kan kunderna besöka Byggmax onlinebutik på byggmax.se där det finns tusentals produkter tillgängliga som kan levereras direkt till kundens dörr.

För kunder som behöver inspiration eller hjälp med byggprojekt, erbjuder Byggmax en mängd inspirationssidor och gör-det-själv-guider med tydliga steg-för-steg-instruktioner på deras webbplats. Det finns även möjlighet att chatta med Byggmax kundtjänst eller besöka deras supportcenter för ytterligare hjälp och service.

Butikens öppettider och kontaktinformation för kundtjänst finns tillgängliga för kunder som behöver personlig assistans eller har frågor. Byggmax strävar efter att ge sina kunder mer för pengarna och erbjuder prisgaranti för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga deal.

Byggmax Göteborg-Sisjön är en del av Byggmax Group AB, som har sitt huvudkontor på Box 30006, 104 25 Stockholm med organisationsnummer 556656-3531.

Kundomdömen för Byggmax Göteborg Sisjön

Kunderna uttrycker missnöje med Byggmax där de upplever flera problem. Ett besök i butiken kantades av vått virke och lång väntetid vid utcheckning. Kundservicen beskrivs som extremt dålig, endast online med en ineffektiv chattbot. Problem med ofullständiga leveranser har inte blivit åtgärdade trots lång väntan. Det finns också varningar för att handla online på grund av svårigheter att returnera varor och en kundservice som ignorerar kontaktförsök. En kund nämner dålig kvalitet på brädor som var sneda och oanvändbara. Å andra sidan noteras att butiken hade de sökta brädorna och listerna, men kunden påpekar att priserna på byggmaterial har blivit mycket höga.

Byggmax Hisings Backa

Omdömen: 3.9 (523 omdömen)

Adress: Transportgatan 45, 422 46 Hisings Backa, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggmax Göteborg bild på hemsidan.


Byggmax är en byggvarukedja som erbjuder kvalitetsprodukter för både små och stora byggprojekt till förmånliga priser.

Kedjan har över 130 butiker, och en av dessa finns på Transportgatan 45, 422 46 Hisings Backa i Sverige. Byggmax strävar efter att erbjuda ett brett sortiment med snabb leverans och kända varumärken.

Byggmax Hisings Backa har olika erbjudanden för sina kunder, såsom ”10 liter väggfärg för endast 599 kr” och ”Butikserbjudande 3 för 2”. De har även hyllplan till rätt pris. För de som är intresserade av att lägga golv, erbjuder Byggmax information och tips för att göra det enkelt.

Kundservice är en viktig del av Byggmax, och de erbjuder olika sätt för kunder att få hjälp och svar på sina frågor. Man kan chatta med dem, besöka deras supportcenter eller ringa deras företagsservice på numret 0771 – 89 00 90. Byggmax har även ett huvudkontor i Stockholm med adressen Box 30006, 104 25 Stockholm, och telefonnummer 08 – 514 930 60. Huvudkontorets öppettider är måndag till fredag mellan 10:00 och 16:00.

Byggmax Group AB, med organisationsnummer 556656-3531, grundades 1993 och erbjuder även tjänster som kundombudsman, reklamationer och köpvillkor. De har även en sida för guider och byggprojekt samt inspirationssidor för att hjälpa kunderna med deras byggprojekt. Dessutom har de en Byggrapport som ger insikt i hur svenskar bygger.

För de som vill hålla sig uppdaterade om Byggmax erbjudanden och nyheter, finns det möjlighet att prenumerera på deras nyhetsbrev.

Kundomdömen för Byggmax Hisings Backa

Kundernas omdömen om butiken är blandade. En kund tycker att butiken är helt okej för hemmasnickaren och verkar ha det mesta, men är besviken på kvaliteten på trallvirke och kundservicen vid ett återbesök. En annan kund har haft liknande negativa upplevelser för många år sedan och noterar att personalen kan upplevas som stressad. Å andra sidan finns det positiva kommentarer om trevlig personal och en välsorterad butik med överkomliga priser, även om den ligger lite långt från staden för cyklister. En kund uppskattar de låga priserna på kolsyreflaskor men noterar samtidigt att det ibland kan vara brist på personal. Det finns rapporter om långa köer på grund av få anställda och att folk ibland går ut utan att betala. En kund är missnöjd med priserna som inte stämmer överens vid kassan och kritiserar en anställds brist på kunskap om kundvård. Sammantaget verkar kundernas upplevelser vara en mix av nöjdhet med sortiment och priser, men frustration över kundservice och personalhantering.

FAQ om Byggmax Göteborg

 • Vad är Byggmax?
  Byggmax är en byggvaruhuskedja som säljer byggmaterial och tillbehör till både proffs och hemmafixare till låga priser.
 • Var i Göteborg finns Byggmax?
  Byggmax har flera butiker i Göteborgsområdet. Exakta adresser och öppettider kan hittas på Byggmaxs officiella webbplats eller genom att söka online.
 • Kan jag handla online från Byggmax Göteborg?
  Ja, Byggmax erbjuder möjligheten att handla online med hemleverans eller hämtning i butik.
 • Har Byggmax Göteborg öppet på helger?
  Ja, de flesta Byggmax-butiker har öppet på helger, men det är bäst att kontrollera den specifika butikens öppettider online.
 • Finns det några specialerbjudanden hos Byggmax Göteborg?
  Byggmax har ofta kampanjer och erbjudanden. Det är rekommenderat att hålla ett öga på deras reklamblad eller prenumerera på deras nyhetsbrev för aktuella erbjudanden.
 • Kan jag få hjälp med att välja rätt material hos Byggmax?
  Ja, personalen på Byggmax är ofta kunnig och kan ge råd och hjälp med att välja rätt material för ditt projekt.
 • Har Byggmax Göteborg tjänster för utkörning?
  Ja, Byggmax erbjuder utkörningstjänster. För mer information om villkor och kostnader, besök deras hemsida eller kontakta butiken direkt.
 • Är det möjligt att returnera köpta varor?
  Ja, Byggmax har en returpolicy. För detaljer kring hur du returnerar en vara och vilka villkor som gäller, se Byggmaxs returinformation.
 • Har Byggmax Göteborg någon tjänst för att såga till material?
  Ja, vissa Byggmax-butiker erbjuder kap- och sågtjänster. Kontakta din närmaste butik för att bekräfta tillgänglighet och pris.
 • Kan jag hyra verktyg hos Byggmax Göteborg?
  Byggmax erbjuder inte alltid verktygshyrning. Det är bäst att kontakta din lokala butik för att se vilka tjänster som finns tillgängliga.

Fakta om Byggmax Göteborg

 1. Byggmax är en byggvaruhuskedja som erbjuder byggmaterial och tillbehör till både proffs och gör-det-självare.
 2. Företaget grundades 1993 i Sverige och har sedan dess expanderat med flera butiker runt om i landet.
 3. I Göteborg finns det flera Byggmax-butiker, belägna på olika adresser för att täcka olika delar av staden och dess omgivning.
 4. Byggmax Göteborg erbjuder ett sortiment som inkluderar allt från trävaror, färg och verktyg till kök, badrum och trädgårdsprodukter.
 5. Butikerna har ofta en drive-in där kunderna kan köra in med sitt fordon och lätt lasta byggmaterialen de köpt.
 6. Byggmax fokuserar på självbetjäning, vilket innebär att kunderna själva hämtar sina varor i butiken, vilket bidrar till lägre priser.
 7. Företaget är känt för sin lågprisprofil och regelbundna kampanjer och erbjudanden.
 8. Byggmax Göteborg har öppettider som är anpassade för både vardagar och helger, för att möjliggöra för kunderna att handla på tider som passar dem.
 9. Kunder kan också handla online via Byggmax hemsida och välja antingen hemleverans eller att hämta upp sina produkter i valfri Byggmax-butik.
 10. Byggmax strävar efter att vara miljömedvetna och erbjuder hållbara byggmaterial och produkter i sitt sortiment.