# Byggmax Stockholm: En Samlingspunkt för Hemmafixare och Proffs

## Bred Produktportfölj för Alla Projekt

Byggmax i Stockholm har etablerat sig som en av de främsta destinationerna för både DIY-entusiaster och professionella hantverkare. Med sina välorganiserade butiker och ett omfattande sortiment, kan kunderna förvänta sig att hitta allt de behöver för sina byggprojekt under ett och samma tak. Från grundläggande byggmaterial som trä och isolering till mer specifika verktyg och tillbehör, erbjuder Byggmax produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom är personalen känd för sin expertis och är alltid redo att ge råd och tips, vilket gör inköpsupplevelsen både enklare och mer givande. Här finns en artikel på samma tema: Byggmax Göteborg. Här finns en artikel på samma tema: Byggmax Uppsala. Denna artikel är även relevant för ämnet Ellery Beach House.

Varje Byggmax-butik i Stockholm är utformad för att göra det lätt för kunderna att navigera bland de olika avdelningarna. Oavsett om man är ute efter färg, golv, elverktyg eller trädgårdsprodukter, finns det tydliga skyltar som leder vägen. För de som planerar större projekt, som köksrenoveringar eller tillbyggnader, har Byggmax även tjänster som hjälper till från planering till genomförande. Detta inkluderar skräddarsydda lösningar och beställningar för att säkerställa att alla kundens behov tillgodoses. Denna artikel är även relevant för ämnet Byggmax Uppsala. Här finns en liknande artikel på samma tema: Byggmax Göteborg.

## Kundservice och Tillgänglighet i Fokus

När det kommer till kundservice, står Byggmax i Stockholm ut från mängden. Med en stark betoning på kundnöjdhet, erbjuder de en rad tjänster som gör byggprocessen smidigare. Kunder som har frågor om materialval eller hur man genomför ett projekt kan alltid räkna med att få hjälp av de kunniga medarbetarna. Butikens öppettider är också anpassade för att passa de flesta schema, vilket gör det möjligt för kunder att handla när det passar dem bäst, även på helger. Denna artikel är även relevant Byggmax Göteborg för ämnet.

För att ytterligare förbättra kundupplevelsen, har Byggmax i Stockholm investerat i en användarvänlig onlineplattform där kunder kan göra sina inköp med några få klick. Webbplatsen är informativ och ger detaljerad produktinformation samt recensioner från andra kunder. Dessutom kan kunder välja att få sina varor levererade direkt till sitt hem eller arbetsplats, eller använda den praktiska tjänsten ”klicka och hämta” för att plocka upp sina produkter i valfri Byggmax-butik.

I en stad som ständigt växer och utvecklas, är Byggmax i Stockholm en tillförlitlig partner för alla som vill förbättra sitt hem eller sin arbetsplats. Med sitt engagemang för tillgänglighet, kvalitet och service, fortsätter de att bygga starka relationer med sina kunder och cementera sin position som en ledande aktör på marknaden.

Byggmax Stockholm Bromma

Omdömen: 3.5 (499 omdömen)

Adress: Linta gårdsväg 5, 168 74 Bromma, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggmax Stockholm bild på hemsidan.


Byggmax Stockholm-Bromma är ett byggvaruhus beläget på Linta gårdsväg 5, 168 74 Bromma, Sverige.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av byggvaror till låga priser, och om en produkt inte finns i butiken finns det möjlighet att beställa från Byggmax huvudsortiment online på byggmax.se, där tusentals produkter kan levereras direkt hem till kunden.

För de som behöver inspiration eller hjälp med sitt byggprojekt finns det massor av inspirationssidor och gör-det-själv-guider på Byggmax hemsida, vilka ger tips och steg-för-steg-instruktioner för olika projekt inom bygg, hem och trädgård.

Om kunder har frågor eller behöver hjälp är de välkomna att kontakta Byggmax kundtjänst. För mer personlig service kan kunder chatta med Byggmax eller besöka deras supportcenter. Byggmax erbjuder även företagsservice och har en kundtjänst som kan nås på telefonnummer 0771 – 89 00 90.

Byggmax Stockholm-Bromma har öppettider måndag till fredag från 10:00 till 16:00. För ytterligare information om Byggmax, inklusive butiker och öppettider, kommande butiker, prisgaranti, företagsinformation och mer, kan kunder besöka företagets hemsida eller kontakta deras huvudkontor på Box 30006, 104 25 Stockholm med telefonnummer 08 – 514 930 60. Byggmax Group AB har organisationsnummer 556656-3531.

Byggmax värderar sina kunder och erbjuder även tjänster som reklamation, kundombudsman och köpvillkor. De har även en sektion för guider och byggprojekt samt inspirationssidor för att hjälpa kunderna i deras byggprojekt.

Kundomdömen för Byggmax Stockholm Bromma

Kundomdömena ger en blandad bild av upplevelserna. Vissa kunder är missnöjda med servicen och kvaliteten på byggmaterialet som virket, och rekommenderar inte webbshoppen. Andra uppskattar butikens utbud för bygg- och trädgårdsprojekt samt de smidiga självscanningskassorna. Personalen beskrivs som hjälpsam och trevlig, med specifikt beröm till en anställd som varit till stor hjälp med att hitta färg och verktyg. En kund noterar dock att utbudet inte kändes fullständigt, men lyfter fram att limträpriserna var konkurrenskraftiga. Butikens unika lokaler, en gammal flygmotorverkstad, nämns också som en positiv detalj.

Byggmax Stockholm Länna

Omdömen: 3.7 (792 omdömen)

Adress: Fräsarvägen 19, 142 50 Skogås, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggmax Stockholm bild på hemsidan.


Byggmax Stockholm-Länna är ett byggvaruhus beläget på Fräsarvägen 19, 142 50 Skogås, Sverige.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av byggvaror till låga priser och riktar sig till både privatpersoner och företag. Om en specifik produkt inte finns tillgänglig i butiken, kan kunderna besöka Byggmax webbplats, där tusentals produkter är tillgängliga för onlineköp och hemleverans.

För de som behöver inspiration eller hjälp med sina byggprojekt erbjuder Byggmax en mängd inspirationssidor och gör-det-själv-guider på sin hemsida. Dessa resurser är tänkta att hjälpa kunder att hitta skaparglädje och ge tydliga instruktioner för olika projekt inom bygg, hem och trädgård.

Kundtjänsten är tillgänglig för att hjälpa till med frågor och ge support. För personlig service kan kunderna chatta online med Byggmax eller besöka deras supportcenter. Företagsservice är också tillgänglig för professionella kunder.

Butikens öppettider är inte specificerade i den tillhandahållna texten, så kunderna bör kontrollera detta direkt med Byggmax Stockholm-Länna för aktuella tider.

Byggmax Group AB, som äger Byggmax Stockholm-Länna, har sitt huvudkontor på Box 30006, 104 25 Stockholm, och deras organisationsnummer är 556656-3531. De har en prisgaranti som säkerställer att kunderna får mer för sina pengar och strävar efter att erbjuda byggvaror av bra kvalitet till ett lågt pris.

Kundomdömen för Byggmax Stockholm Länna

Kunderna upplever att butiken erbjuder konkurrenskraftiga priser, men är missnöjda med personalens service. Personalen beskrivs som oengagerad och svår att få hjälp av, ofta upptagen med att gömma sig bakom kassadisken istället för att vara tillgängliga på golvet. Trots att kunder spenderar stora summor på produkter som trä, upplevs det som svårt att få vägledning och svar på var enkla varor som skruvar finns. Dessutom rapporteras problem med inkonsekvent lagerstatus på hemsidan, vilket leder till onödiga besök i butiken. Kunderna är också missnöjda med säkerhetsnärvaron och kassastrul, inklusive saknade priser och otrevligt bemötande. Sammanfattningsvis finns det en känsla av att butiken skulle gynnas av en ny butikschef och förbättrad kundservice.

Byggmax Stockholm Täby

Omdömen: 3.9 (462 omdömen)

Adress: Leverantörsvägen 12, 187 66 Täby, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggmax Stockholm bild på hemsidan.


Byggmax Stockholm-Täby är ett byggvaruhus beläget på Leverantörsvägen 12, 187 66 Täby, Sverige.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av byggvaror till låga priser. För de som inte hittar vad de söker i den fysiska butiken finns även möjligheten att besöka Byggmax online på byggmax.se där tusentals produkter är tillgängliga och kan levereras direkt hem till kunden.

Butiken i Täby välkomnar både privatpersoner och företagskunder som har byggprojekt eller bara behöver material för mindre fix i hemmet eller trädgården. På Byggmaxs webbplats finns dessutom massor av inspirationssidor och gör-det-själv-guider som hjälper kunderna att hitta inspiration och instruktioner för olika byggprojekt.

Kontaktinformationen för Byggmax Stockholm-Täby är inte direkt specificerad, men kunder kan kontakta Byggmax kundtjänst om de har frågor eller behöver hjälp. Kundtjänsten kan nås på telefonnummer 0771 – 89 00 90. För mer information om öppettider och andra tjänster kan man besöka Byggmax huvudkontor som ligger på Box 30006, 104 25 Stockholm, eller ringa dem på 08 – 514 930 60 under öppettiderna måndag till fredag 10:00 – 16.00.

Byggmax Group AB, som driver Byggmax Stockholm-Täby, har organisationsnummer 556656-3531 och erbjuder även tjänster som prisgaranti och möjlighet att ansöka om samlingsfaktura för företagskunder. För ytterligare kundservice finns sidor för vanliga frågor och svar, kontaktinformation för reklamationer och kundombudsman, samt köpvillkor.

Byggmax värderar sina kunder och strävar efter att ge dem mer för pengarna genom sitt breda utbud av produkter och tjänster.

Kundomdömen för Byggmax Stockholm Täby

Kunderna uttrycker blandade åsikter om servicenivån hos olika butiker. Vissa upplever att en butik har minskat på kostnader genom att avlägsna personal, vilket leder till svårigheter när problem uppstår, särskilt vid självscanning. Andra kunder har upplevt otillgänglig och ointresserad personal, vilket har lett till frustration och att kunder lämnar utan att genomföra sina köp. Det finns även klagomål om att personalen kan uppfattas som dryg och nedlåtande mot kunder som behöver hjälp. Å andra sidan finns det positiva omdömen om en Byggmax-butik i Täby-Arninge, där kunderna beskriver personalen som trevlig och engagerad, vilket skapar en bra stämning och tillit till att få goda råd. Prisvärdheten och sortimentet hos butikerna beskrivs som goda.

Byggmax Stockholm Tumba

Omdömen: 3.7 (423 omdömen)

Adress: Tunabergsvägen 1, 147 43 Tumba, Sverige

Telefon: 077-189 00 89


Webbplats

Byggmax Stockholm bild på hemsidan.


Byggmax Stockholm-Tumba är ett byggvaruhus beläget på Tunabergsvägen 1, 147 43 Tumba i Sverige.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av byggvaror till låga priser och är en del av Byggmax-kedjan som har butiker över hela landet. Kunden har möjlighet att hitta tusentals produkter online via byggmax.se, där varor kan beställas och levereras direkt till dörren.

Butiken i Tumba välkomnar både småfixare och de som har större byggprojekt. För den som behöver inspiration och hjälp med byggprojekt, finns det inspirationsmaterial och gör-det-själv-guider tillgängliga på Byggmax hemsida. Dessa guider ger tydliga steg-för-steg-instruktioner för olika projekt.

Om kunder har frågor eller behöver hjälp, erbjuder Byggmax kundservice som kan kontaktas via chatt eller telefon. Kundtjänstens telefonnummer är 0771 – 89 00 90 och öppettiderna är måndag till fredag från 10:00 till 16:00.

Byggmax strävar efter att erbjuda byggvaror av bra kvalitet till ett lågt pris och erbjuder prisgaranti på sina produkter. Företaget har även en företagsservice för de som handlar i större volymer eller som företagskunder.

För ytterligare information om Byggmax Stockholm-Tumba, inklusive öppettider och adress, kan man besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt. Byggmax har sitt huvudkontor på Box 30006, 104 25 Stockholm och har organisationsnummer 556656-3531.

Kundomdömen för Byggmax Stockholm Tumba

Kunderna uppskattar generellt den trevliga och hjälpsamma personalen samt det bra läget på butiken. En kund nämner en positiv upplevelse med personalens hjälpsamhet vid köp av ett vaxkit. En annan kund är nöjd med den hjälp de fick med sina inköp. Dock finns det en besvikelse över en incident där en kund blev feldebiterad för trallvirke och upplevde processen för reklamation som krånglig och tidskrävande, vilket ledde till en föredrag för traditionella byggvaruhus. En annan kund nämner att butiken är välorganiserad och lämplig för hämtning av material med släp. Slutligen anser en kund att trots personalens ansträngningar är sortimentet inte särskilt stort.

FAQ om Byggmax Stockholm

 • Vad är Byggmax?
  Byggmax är en byggvaruhuskedja som erbjuder byggmaterial och verktyg för både proffs och hemmafixare till låga priser.
 • Var finns Byggmax-butiker i Stockholm?
  Byggmax har flera butiker i Stockholmsområdet. Du kan hitta dem i bland annat Kungens Kurva, Botkyrka, Bromma och Täby.
 • Kan jag handla online hos Byggmax?
  Ja, Byggmax erbjuder även möjligheten att handla online via deras hemsida, med alternativ för hemleverans eller hämtning i butik.
 • Har Byggmax öppet på helger?
  De flesta Byggmax-butiker har öppet på helger, men öppettiderna kan variera. Kontrollera den specifika butikens öppettider på Byggmax hemsida.
 • Finns det någon Byggmax-app jag kan använda?
  Ja, Byggmax har en app där du kan bläddra i deras sortiment, göra inköpslistor och få tillgång till erbjudanden.
 • Har Byggmax tjänster för hemleverans?
  Ja, Byggmax erbjuder hemleverans för de varor du köper, med vissa villkor och avgifter beroende på storlek och vikt på beställningen.
 • Kan jag returnera varor till Byggmax?
  Ja, Byggmax har en returpolicy som tillåter dig att returnera oanvända varor inom en viss tidsperiod, förutsatt att de är i säljbart skick.
 • Finns det någon kundtjänst jag kan kontakta om jag har frågor?
  Ja, Byggmax kundtjänst kan nås via telefon eller e-post. Kontaktuppgifter finns på deras hemsida.
 • Har Byggmax något lojalitetsprogram?
  Byggmax erbjuder inte ett traditionellt lojalitetsprogram, men de har ofta kampanjer och erbjudanden som kunder kan dra nytta av.
 • Är det möjligt att hyra verktyg hos Byggmax?
  Byggmax fokuserar främst på försäljning av produkter och erbjuder inte verktygshyra. Det kan dock variera mellan olika butiker, så det är bäst att kontakta din lokala butik för mer information.

Fakta om Byggmax Stockholm

 1. Byggmax är en svensk byggvarukedja som erbjuder byggmaterial till låga priser.
 2. Företaget grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm.
 3. Byggmax har flera butiker i Stockholmsområdet, inklusive filialer i exempelvis Bromma, Haninge och Kungens Kurva.
 4. Butikerna i Stockholm erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och tillbehör för både proffs och gör-det-självare.
 5. Byggmax fokuserar på självbetjäning där kunderna själva hämtar sina varor direkt från lagret.
 6. Företaget har en omfattande e-handelsplattform som gör det möjligt för kunder att beställa varor online och hämta i butik eller få hemleverans.
 7. Byggmax arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och strävar efter att minska sitt miljöavtryck genom olika initiativ.