Stadium Outlet Alingsås – Din Guide till Stora Besparingar på Sportutrustning

Stadium Outlet Alingsås är ett populärt shoppingdestination för sportintresserade shoppingentusiaster. Beläget i den småländska staden Alingsås, erbjuder denne outlet-varuhus en mängd erkända märken till priser som är svåra att motstå.

Med fokus på att ge kunden högsta möjliga värde för pengarna, kombinerar Stadium Outlet breda sortimentet med en attraktiv prissättning.

Varuhuset lägger stor vikt vid att tillhandahålla en service som gör shoppingupplevelsen till något särskilt. Kundens bekvämlighet och tillfredsställelse är av yttersta vikt, och Stadium Outlet Alingsås strävar efter att erbjuda en jämn och angenäm kundupplevelse. Därutöver uppmuntras kunder att ta del av olika erbjudanden och medlemsförmåner som kontinuerligt uppdateras för att ge mervärde.

 • Stadium Outlet Alingsås erbjuder kvalitativa sportartiklar till konkurrenskraftiga priser.
 • Kundupplevelsen prioriteras högt med fokus på service och tillgänglighet.
 • Regelmässiga erbjudanden och förmåner berikar shoppingupplevelsen.

Varumärke och Sortiment

Stadium Outlet Alingsås erbjuder en mångfald av sportkläder och skor från välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser. Butiken tilltalar en bred kundkrets genom sitt omfattande storleksspann från XXS till XXL.

Sportkläder och Skor

Det breda sortimentet av sportkläder hos Stadium Outlet Alingsås spänner över allt från tröjor och underkläder till specialdesignade löparskor. Kundar kan hitta produkter för olika sportaktiviteter i alla storlekar.Stadium Outlet Alingsås erbjuder kvalitetssportutrustning och kläder till rabatterade priser för hela familjen.

 • Löparskor: Ett urval av högkvalitativa märken till lägre priser än de rekommenderade detaljhandelspriserna.
 • Underkläder: Komfort och kvalitet kombineras i billiga underkläder som står emot krävande fysiska aktiviteter.
 • Tröjor: Varieteten inkluderar olika design och funktioner, avsedda för olika väderförhållanden och sporter.

Märkesvaror och Priser

Stadium Outlet Alingsås specialiserar sig på att erbjuda kända märkesvaror till låga priser. Kundar kan förvänta sig att finna säsongens populära produkter till rabatterade priser.

 • Sneakers: Erbjuder ett brett utbud av billiga sneakers från kända tillverkare. De kombinerar stil med prestanda till överkomliga priser.
 • Priser: Märkesvaror såsom kläder och skor tillhandahålls till konsumenterna med betydande besparingar jämfört med originalpriserna.

Produkterna är noggrant utvalda för att garantera kvalitet och tjäna kundernas förtroende genom att erbjuda goda affärer.

Om Stadium Outlet Alingsås

Stadium Outlet i Alingsås erbjuder kvalitetsvaror till lägre pris för den prismedvetna konsumenten. Som en del av Stadiumkoncernen, ligger denna outletbutik bekvämt placerad i köpcentrum Vimpel, där kunder kan njuta av enkel tillgång och en mängd shoppingalternativ. Läs artikeln om ämnet Stadium Outlet Borlänge här.

Plats och Tillgänglighet

Adress: Hemvägen 19, 441 39 Alingsås.

Stadium Outlet Alingsås ligger strategiskt i köpcentrum Vimpel, som är lättillgängligt både med kollektivtrafik och för dem som kör bil. Parkering erbjuds för besökande som ger en problemfri upplevelse vid butiksbesök.

 • Kollektivtrafik: Närliggande buss- och tågstationer.
 • Bil: Fri parkering finns tillgänglig.

Öppettider och Kontakt

Telefon: XX XX XX XX (Ej ett riktigt telefonnummer).

Butikens öppettider är anpassade för att ge kunder flexibilitet och bekvämlighet när det kommer till shopping, med utökade öppettider under helger och speciella shoppingdagar.

 • Vardagar: 10:00 – 19:00
 • Lördagar: 10:00 – 17:00
 • Söndagar: 11:00 – 17:00

Kundservice är alltid tillgänglig under öppettiderna för att ge råd och hjälp vid behov.

Erbjudanden och Förmåner

Stadium Outlet Alingsås erbjuder sina kunder ett brett spektrum av kampanjer och förmåner. Dessa är utformade för att ge sportentusiaster högkvalitativa sportprylar till ett mer överkomligt pris. Kunden kan dra nytta av olika erbjudanden både i butik och online.

 • Säsongsrea: Kunder kan hitta produkter till markant reducerade priser under årets olika reaperioder.
 • Medlemsförmåner: Som medlem i Stadiums kundklubb får man tillgång till exklusiva erbjudanden och poäng på alla köp.

Butiken konkurrerar med andra sport-kataloger genom att regelbundet uppdatera sina reklamblad med aktuella erbjudanden. Dessa reklamblad är lättillgängliga och kan hämtas både i fysiska butiker och online.

Erbjudandetyp Besparingar Utvalda produkter
Veckans klipp Upp till 50% rabatt Utvalt sortiment
Outlet-fynd Nedsatt pris på outlet-varor Begränsad upplaga
Bonusprodukter Extra förmåner för medlemmar Medlemskapsbundna

För dem som letar efter sportutrustning och tillbehör till ”billigare peng”, är Stadium Outlet Alingsås ett attraktivt alternativ. Genom att hålla sig uppdaterad med butikens erbjudanden kan kunderna planera sina inköp och maximera besparingar.

Stadium Outlet Alingsås uppmuntrar kunder att följa butiken på sociala medier för att snabbt få information om nya kampanjer. På så sätt ser man till att inte missa tidsbegränsade erbjudanden på utvalda produkter.

Service och Kundupplevelse

Kundnöjdhet och servicekvalitet är två hörnstenar för Stadium Outlet Alingsås. Deras fokus ligger på att säkerställa att varje kund får en positiv upplevelse, oavsett om det gäller besök i fysiska butiker eller interaktioner i den digitala miljön.

Hjälpsam Personal

Stadium Outlet Alingsås kännetecknas av sin hjälpsamma personal. Kunden kan alltid förvänta sig ett vänligt bemötande och kunskapsguidning genom butikens sortiment. Personalen är utbildad att lyssna på kundens behov och ge råd för att matcha dessa med lämpliga produkter från katalogen. Genom kontinuerlig utbildning håller de sig uppdaterade med senaste sporttrender och produkter, vilket gör dem till en pålitlig källa för kundrådgivning.

Shopparupplevelse online och i butik

Den fysiska butiken i Alingsås erbjuder en välorganiserad och lättillgänglig shoppingmiljö. Belägen i ett populärt köpcentrum vimpel, är Stadium Outlet strategiskt placerat för att vara lättåtkomligt för besökare. Varje avdelning är tydligt märkt och produkter är noggrant utställda för att ge kunder en välkomnande och överskådlig upplevelse.

Den digitala upplevelsen kompletterar den fysiska genom sin intuitiva webbshop. Kunden kan enkelt navigera genom kategorier och utnyttja filterfunktioner för att hitta produkter. Därutöver kan den onlinekatalogenbläddras igenom för att jämföra olika alternativ och läsa detaljerad produktinformation innan köpbeslut. Beställningsprocessen är enkel och användarvänlig, vilket underlättar för kunder att handla med förtroende. Här finns en artikel på samma tema: Stadium Outlet Borås.