Stadium Outlet Borlänge – Din Guide till Shopping och Sportmode

Stadium Outlet Borlänge är en välkänd destination för kunder som söker sportutrustning och fritidskläder till förmånliga priser. Belägen i Dalarnas hjärta erbjuder butiken en bred variation av produkter från kända varumärken, vilket lockar både lokala invånare och besökare från andra orter.

Butikens läge är strategiskt valt för att vara lättillgängligt, vilket gör det smidigt för kunderna att kombinera sitt besök med andra ärenden eller shopping i området.

Kundservicen på Stadium Outlet Borlänge är något som uppskattas av många som handlar där. Personalen arbetar konsekvent för att säkerställa att kunderna får en hjälpsam och trevlig upplevelse. Dessutom finns det flera matställen och caféer i närheten av outletet, vilket ger en möjlighet för besökare att ta en paus och njuta av en måltid eller fika under sitt shoppingäventyr.

 • Stadium Outlet Borlänge erbjuder ett omfattande utbud av prisvärda sport- och fritidsartiklar.
 • Butiken är känd för sin höga kundservice och det positiva bemötandet från personalen.
 • Närliggande mat- och dryckesalternativ tillgodoser besökarnas behov av förfriskningar under shoppingdagen.

Om Stadium Outlet Borlänge

Stadium Outlet Borlänge erbjuder konsumenter kvalitativa sport- och fritidsprodukter till reducerade priser. Outleten är en destination för dig som söker efter förmånliga fynd inom sportutrustning och kläder.

Lägesfördelar

Stadium Outlet Borlänge är strategiskt placerad på Maskinistgatan 2, vilket gör det lättillgängligt för kunder i och omkring Borlänge. Butiken ligger nära välkända vägar och köpcentrum, såsom Skålmyrsvägen 50 och Geodetgatan 8, vilket underlättar för besökare att kombinera deras shoppingrunda med andra ärenden. Dessutom är anläggningen på en kort bilresa från andra städer som Gävle och Färnäs, vilket bevisar dess attraktion för en bredare marknad. Denna artikel är även relevant för ämnet Stadium Outlet Alingsås.

Öppettider och Kontaktinformation

Stadium Outlet Borlänge har bestämda öppettider som kunderna kan lita på. Butikens öppettider är tillgängliga på olika plattformar, inklusive Tiendeo, där besökare kan hitta den mest aktuella informationen. För att genomföra förfrågningar eller få ytterligare information, kan kunderna kontakta butiken direkt via telefon eller e-post. Det rekommenderas att kunderna dubbelkollar öppettiderna speciellt under helger och högtider då dessa kan variera.Stadium Outlet i Borlänge erbjuder sportkläder och utrustning till förmånliga priser för hela familjen.

Produktsortiment och Erbjudanden

Stadium Outlet Borlänge utmärker sig genom sitt breda sortiment av sport- och fritidsprodukter för herr, dam och barn. Här hittar konsumeter allt ifrån specialiserade sportskor till trendiga kläder och nödvändiga tillbehör för ett aktivt liv. Butiken uppdaterar kontinuerligt sina erbjudanden för att ge kunder det bästa värdet.

Sport och Fritid

 • Skor: Ett varierat utbud av löparskor, fotbollsskor, och inomhusskor.
 • Kläder: Träningskläder som löparkläder, fotbollskläder, golfkläder och outdoor-utrustning.

Herr, Dam och Barn

 • Herr: Omfattar tröjor, hoodies, byxor, och jackor.
 • Dam: Innehåller träningskläder, regnkläder och vinterjackor.
 • Barn: Allt ifrån t-shirts till badshorts och underkläder.

Skor och Kläder

 • Skor: Ett sortiment med allt från sneakers till träningsskor och robusta kängor.
 • Kläder: Mode och funktion möts i jackor, byxor och hoodies.

Utrustning och Tillbehör

 • Tillbehör: Skotillbehör, kepsar, solglasögon och strumpor.
 • Utrustning: Från cyklar till fotbollsstrumpor och uträningsutrustning.

Kundupplevelse och Service

Kundupplevelsen hos Stadium Outlet Borlänge präglas av en inbjudande butiksmiljö och högkvalitativ kundservice. Varje aspekt är noga utformad för att tillgodose behov och önskemål hos alla som är intresserade av sport och träning.

Butiksmiljö

Butikens layout är rymlig och välorganiserad, vilket ger kunderna möjlighet att enkelt navigera bland olika sportavdelningar. Från utrustning för fotboll till outdoor-produkter, inklusive vandringsskor och kängor & stövlar, är varorna lättillgängliga. Ett brett sortiment av mössor och pannband presenteras på ett sätt som underlättar för kunder att snabbt hitta vad de söker.

 • Sportprylar: Uppställda så att funktion och pris omedelbart är tydliga.
 • Träning & utrustning: Smart placerade för att inspirera till spontanköp.
 • Fotboll: Klart segmenterade produkter för enklare val.

Kundservice och Rådgivning

Personalen hos Stadium Outlet Borlänge är sakkunnig och hjälpsam, redo att bistå med rådgivning som rör allt från fotbollsutrustning till att välja de rätta stövlarna för vandring. Serviceinriktningen är hög, och medarbetarna är utbildade för att ge specifik produktinformation och hjälpa kunderna att hitta produkter som erbjuder optimal funktion till ett konkurrenskraftigt pris.

 • Mer information: Tillhandahålls omgående av personalen vid efterfrågan.
 • Funktion och användning: Personalen förklarar produkters särdrag och fördelar.
 • Prisinformation: Tydlig och transparent.

Mat och Dryck i närheten

Besökare vid Stadium Outlet Borlänge har ett flertal alternativ för mat och dryck i närheten. Här presenteras några av de mest omtalade och bekvämt belägna ställena för en måltid eller fika. Här finns en artikel på samma tema: Stadium Outlet Borås.

Kulinariska Upplevelser

Borlänge-området erbjuder ett urval av kulinariska upplevelser där besökarna kan njuta av alltifrån traditionella svenska till internationella rätter. På Maskinistgatan 2 hittar man exempelvis restauranger som serverar vällagad mat i en trevlig atmosfär, perfekt för dem som söker en mer minnesvärd matupplevelse.

Närliggande Restauranger och Caféer

 • Restauranger på Skålmyrsvägen 50:

  • Restaurang 1: Traditionella rätter med lokal förankring.
  • Restaurang 2: Modern internationell meny med smårätter.
 • Caféer på Geodetgatan 8:

  • Café A: Färskbryggt kaffe och hembakade kakor.
  • Café B: Hälsosamma lunchalternativ och smoothies.

De närliggande matställena är lättillgängliga för besökare och erbjuder en mängd olika smakupplevelser för alla preferenser.