Vid Sveriges västkust, där Bohusläns natursköna landskap möter det salta havet, ligger Gullmarsstrand Hotell & Konferens. Detta hotell erbjuder en perfekt kombination av avkoppling och professionell arbetsmiljö.

Gästerna kan njuta av den fridfulla miljön, medan de också har tillgång till toppmoderna konferensfaciliteter.

Vare sig det är för en konferens, ett företagsevent eller en privat vistelse, erbjuder Gullmarsstrand en minnesvärd upplevelse. Den närhet till naturen som Gullmarsstrand erbjuder gör varje besök till en möjlighet att återansluta med både sig själv och omvärlden.

 • Avkoppling
  • Fridfull miljö
  • Närhet till havet
  • Bohusläns natursköna landskap
 • Professionell arbetsmiljö
  • Toppmoderna konferensfaciliteter
  • Perfekt för företagsevent
  • Utrustning för effektiva möten
 • Minnesvärda upplevelser
  • Unika aktiviteter och utflykter
  • Samspel med naturen
  • Möjlighet till personlig återhämtning
Funktion Beskrivning
Läge Västkusten, Bohuslän
Faciliteter Konferensrum, restaurang, spa
Aktiviteter Guidade turer, vattensporter, naturupplevelser
Boendetyper Hotellrum, sviter
Evenemang Företagsevent, privata tillställningar

Boende med Havet som Granne

Att vakna upp till ljudet av vågor och en utsikt över det glittrande havet är en dröm som blir verklighet på Gullmarsstrand. Med en rad olika rumstyper, från enkla standardrum till lyxiga sviter, finns det alternativ för alla önskemål och budgetar. Varje rum är designat för att maximera gästernas komfort och ge en känsla av lugn. Gästerna kan förvänta sig högkvalitativa sängar, smakfull inredning och alla nödvändiga bekvämligheter för en avkopplande vistelse.

Smakfulla Matupplevelser vid Havskanten

På Gullmarsstrand Hotell & Konferens tar man stolthet i att erbjuda utsökta matupplevelser som kompletterar den vackra omgivningen. Restaurangen fokuserar på lokala råvaror och säsongsbetonade menyval, vilket garanterar färska och smakrika rätter. Fisk- och skaldjursrätterna är särskilt populära, med ingredienser som ofta kommer direkt från de närliggande vattnen. Att äta middag här är inte bara en kulinarisk njutning utan även en visuell och atmosfärisk upplevelse, med utsikt över havet och den omgivande naturen. Läs artikeln om ämnet Sundsgården Hotell & Konferens här.

Konferensmöjligheter i Världsklass

För de som söker en inspirerande miljö för företagsevent och konferenser är Gullmarsstrand Hotell & Konferens en idealisk plats. Med en rad olika konferensrum och grupplokaler, kan hotellet anpassa sig efter olika gruppers behov och storlekar. Utrustningen är modern och all teknik som behövs för effektiva möten finns tillgänglig. Dessutom kan konferensdeltagarna dra nytta av hotellets faciliteter under pauserna, vilket ökar produktiviteten och välbefinnandet.Gullmarsstrand Hotell & Konferens erbjuder avkopplande vistelser med havsutsikt och moderna konferensmöjligheter i Fiskebäckskil.

Avslappning och Aktiviteter för Alla Smaker

Förutom att vara en plats för arbete och vila, erbjuder Gullmarsstrand Hotell & Konferens ett brett utbud av aktiviteter. Gäster kan välja mellan avkopplande spa-behandlingar, energigivande träningspass, eller utforska de natursköna omgivningarna genom vandring eller cykling. Hotellet arrangerar även guidade turer och aktiviteter som segling och fiske. Det finns något för varje gäst att uppleva, vilket gör varje vistelse unik och anpassad efter personliga intressen och önskemål. Läs mer om Bohusgården Hotell & Konferens här.