Välkommen till Sundsgården Hotell & Konferens – En Idyll vid Havet. Beläget i den pittoreska kuststaden Helsingborg, erbjuder Sundsgården Hotell & Konferens en perfekt kombination av lugn och tillgänglighet.

Med sin storslagna utsikt över Öresund och närheten till naturen, är det en plats som inbjuder till både avkoppling och inspiration.

Hotellet är omgivet av vackra trädgårdar och ligger bara en kort promenad från stranden, vilket gör det till en idealisk plats för både semesterfirare och affärsresenärer. Sundsgården är lättillgängligt via väg och kollektivtrafik, och erbjuder fri parkering för gäster som anländer med bil. Den harmoniska omgivningen bidrar till en känsla av att vara borta från stadens brus, samtidigt som stadens faciliteter ligger inom bekvämt avstånd.

 • Belägenhet
  • Pittoresk kuststad – Helsingborg
  • Storslagen utsikt över Öresund
  • Nära till naturen
 • Anläggningens faciliteter
  • Omgiven av vackra trädgårdar
  • Kort promenad till stranden
  • Fri parkering för bilburna gäster
 • Tillgänglighet
  • Lättillgängligt via väg och kollektivtrafik
  • Avkopplande miljö borta från stadens brus
  • Stadens faciliteter inom bekvämt avstånd
Facilitet Beskrivning Tillgänglighet
Hotell Storslagen utsikt och vackra trädgårdar Strandnära läge
Konferens Moderna konferensrum med teknik Nära till kollektivtrafik och parkering
Restaurang Mat av hög kvalitet med lokala råvaror Öppet för både gäster och allmänheten

Modern Konferensanläggning

Sundsgården Hotell & Konferens är mer än bara ett hotell; det är en toppmodern konferensanläggning som kan hantera alla typer av möten och evenemang. Med en rad olika mötesrum och konferenslokaler som kan anpassas efter olika gruppers behov, är Sundsgården en populär destination för företag och organisationer. Den senaste tekniken inom ljud, bild och kommunikation finns tillgänglig för att säkerställa att varje presentation eller workshop flyter på smidigt. Personalen är erfaren och redo att bistå med planering och genomförande, för att garantera att ditt evenemang blir så framgångsrikt som möjligt. Dessutom erbjuds teambuilding-aktiviteter som kan skräddarsys för att stärka samarbetet och dynamiken i din grupp.

Boende med Komfort

Med sitt breda utbud av boendealternativ, garanterarSundsgården Hotell & Konferensen bekväm vistelse för alla gäster. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med alla moderna bekvämligheter som du kan förvänta dig av ett kvalitetshotell. Oavsett om du väljer ett enkelrum, dubbelrum eller en svit, kan du räkna med hög standard och en hemtrevlig känsla. För de som önskar en längre vistelse finns även möjlighet att hyra lägenheter med kök och vardagsrum. Sängarna är bekväma, och många rum har en fantastisk utsikt över havet eller de omgivande trädgårdarna, vilket bidrar till en avslappnande atmosfär. Läs mer om Gullmarsstrand Hotell & Konferens här.

Utsökt Mat och Dryck

Smakupplevelserna står i centrum på Sundsgården Hotell & Konferens. Hotellets restaurang är stolt över att servera välkomponerade rätter som tillagas av säsongens bästa råvaror, ofta lokalt producerade och ekologiska. Frukostbuffén är riklig och innehåller något för alla smaker, medan lunch och middag kan avnjutas med utsikt över det vackra landskapet. För konferensgäster skräddarsys matupplevelser som kompletterar dagens agenda, allt från energigivande kaffepauser till eleganta middagar. Dessutom erbjuder baren ett urval av drycker där gästerna kan slappna av efter en lång dag av möten eller sightseeing.Sundsgården erbjuder en idyllisk miljö för både avkoppling och produktiva konferenser vid havet.

Aktiviteter och Nöjen

För den som söker aktivitet under vistelsen påSundsgården Hotell & Konferensfinns det gott om valmöjligheter. Området kring hotellet erbjuder fantastiska möjligheter för promenader, jogging och cykelturer längs kusten. Gäster kan även utforska de historiska sevärdheterna i Helsingborg eller ta en dagsutflykt till Danmark via färjan. Hotellet har samarbeten med lokala golfbanor för den golfintresserade, och för de som föredrar att stanna på området finns det möjlighet till bordtennis, biljard och andra spel. Sundsgården är också en utmärkt utgångspunkt för teambuilding-aktiviteter som kan anpassas efter gruppens intressen och önskemål. Läs artikeln om ämnet Bohusgården Hotell & Konferens här.