Bohusgården Hotell & Konferens är beläget i hjärtat av Bohuslän, med en bedårande utsikt över Uddevalla och Byfjorden. Hotellets placering erbjuder en perfekt kombination av lugn och tillgänglighet, vilket gör det till en idealisk destination för både affärsresenärer och semesterfirare.

Omringat av en storslagen natur, är Bohusgården en plats där gäster kan koppla av och njuta av den friska luften och den vackra miljön.

Vare sig du är ute efter en avkopplande helg eller en inspirerande konferensmiljö, erbjuder detta hotell en fantastisk atmosfär.

 • Beliggenhet
  • Hjärtat av Bohuslän
  • Utsikt över Uddevalla och Byfjorden
 • Gästerfarenhet
  • Lugn och tillgänglighet
  • Idealisk för affärsresenärer och semesterfirare
 • Naturnära
  • Omringad av storslagen natur
  • Möjlighet att koppla av och njuta
Facilitet Beskrivning
Läge Bohuslän, med utsikt över Uddevalla och Byfjorden
Målgrupp Affärsresenärer och semesterfirare
Naturnära Omringad av vacker natur, erbjuder avkoppling och njutning

Lyxiga Boendealternativ

Bohusgården Hotell & Konferens erbjuder en rad olika boendealternativ som passar alla behov och önskemål. Från bekväma enkelrum till lyxiga sviter, varje rum är designat för att ge maximal komfort och funktionalitet. Gästerna kan förvänta sig moderna bekvämligheter som gratis Wi-Fi, platt-TV och rumsservice, allt för att göra vistelsen så angenäm som möjligt. Med sitt fokus på kvalitet och gästnöjdhet, strävar hotellet efter att skapa en minnesvärd upplevelse för varje besökare.

Topprankade Konferensfaciliteter

Bohusgården Hotell & Konferensär inte bara en plats för avkoppling, utan även en framstående arena för affärsmöten och konferenser. Med toppmoderna konferensrum utrustade med den senaste teknologin, är det lätt att förstå varför många företag väljer Bohusgården för sina evenemang. Hotellets professionella konferensteam arbetar outtröttligt för att säkerställa att varje detalj är perfekt, från planeringen till genomförandet av evenemanget, vilket garanterar en framgångsrik och produktiv sammankomst. Läs artikeln om ämnet Sundsgården Hotell & Konferens här.

Utsökt Mat och Dryck

Gastronomi är en viktig del av upplevelsen på Bohusgården Hotell & Konferens, och hotellets restaurang lever upp till de högsta förväntningarna. Med en meny som speglar både lokala och internationella smaker, finns det något för alla smaklökar. Köksteamet använder sig av färska, lokalt producerade råvaror för att skapa rätter som inte bara är en fröjd för smaklökarna, men även för ögat. Dessutom erbjuder hotellets bar ett brett urval av viner, öl och cocktails, perfekt för att avrunda en lång konferensdag eller en dag av sightseeing.
Bohusgården Hotell & Konferens erbjuder bekvämt boende och moderna konferensmöjligheter med en storslagen utsikt över Uddevalla.

Avkoppling och Aktiviteter

För dem som söker avkoppling, erbjuderBohusgården Hotell & Konferensen mängd faciliteter som garanterat kommer att förgylla din vistelse. Hotellets spa-avdelning bjuder på en uppvärmd inomhuspool, bastu och möjligheten att boka behandlingar för att verkligen slappna av och återhämta sig. För den äventyrslystne finns det gott om aktiviteter i närheten, inklusive vandring, kajakpaddling och golf. Med en sådan mångsidighet är det säkert att säga att Bohusgården erbjuder något för varje gäst, oavsett om målet är avkoppling eller upplevelser. Läs mer om Gullmarsstrand Hotell & Konferens här.